Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Mikael van Atta
Przeczytał: 0 tematów
|
Wysłany: Pią 21:59, 15 Wrz 2006 Temat postu: O'rly (33) |
|
O-ho, załapałem sie napierwszy komentarz.
Ok. Art fajny, ale parę uwag:
Bohaterowie nagle mówią po angielsku (przynajmniej doktorek )
A po Mei tym razem widać, że jest dobrze zbudowana zdecydowanie, "ma czym oddychać". Osobiście uważam jednak, że powinna mieć wydatniejsze pośladki - to są mięśnie, które od ostrego użytkowania (bieganie, wspinaczka, walka wręcz) rosną. A biust raczej nie
IMHO, warto by było, żebyś w celach poglądowych zdobyla trochę zdjęć (najlepiej aktów) umięśnionych, wysportowanych kobiet - raczej nie kulturystek, ale myśle, że tancerki, akrobatki czy gimnastyczki artystyczne powinny mieć podobną budowę musklatury - raczej szczupłe, bez przerostu muskułów, ale dobrze umięśnione... Hmm. Tyko idea, no pun intended.
Ale czym ona sie owija?? Z wyraźnym uporem z resztą. Przedramiona, ramiona, talia... i jakieś paski? Ben ma na przedramionach podobne, ale wyraźnie nie są to mitenki (nie ta faktura, no i za długie) do tego "coś" u nasady palców... Goha, jednym słowem, wygląda dziwnie... co to miało być?
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Goha
ała, autorka
|
Wysłany: Pią 22:18, 15 Wrz 2006 Temat postu: |
|
1. Deunan też ma czym oddychać, a jak wiadomo, na niej się ostro wzoruję. Sry, ale Mei ma zrobić na was takie same wrażenie, jak na ludziach, z którymi przychodzi jej się zmierzyć - czyli mylne. A poza tym, anatomia śmierdzi. W tym sensie, że ja śmierdzę z poprawnej anatomii i tutaj mało co jej będzie i to moje ostatnie słowo wyjaśnienia.
2. Nie wiem, ale przykryłam to tą samą warstwą i wygląda fajnie? :F
Ogólnie grafik był zrobiony dla zabawy.
|
|
Powrót do góry |
|
|
An Sient I
|
Wysłany: Pią 22:34, 15 Wrz 2006 Temat postu: |
|
mnie się podoba ale tak jak wspomniano, pośladki są za małe... a tak to się bardzo podoba, więcej takich podobnych..
|
|
Powrót do góry |
|
|
Laughing_Faroo
|
Wysłany: Pią 22:54, 15 Wrz 2006 Temat postu: |
|
Hehehe, no i co ja mam powiedzieć? Fajne
|
|
Powrót do góry |
|
|
Mikael van Atta
|
Wysłany: Pią 23:53, 15 Wrz 2006 Temat postu: |
|
Hem... starałem sie, zeby była to konstruktywna krytyka bo już parę razy mi się dostało za komentarze "fajne "
Więc, Goha, nie traktuj tego jako zarzutu.
A co do pasków - jak dla mnie przerost formy nad treścią. Może i wygląda fajnie (nie dostrzegam...), ale jest kompletnie bez sensu jak na razie: ani nie pokrywa całej skóry, ani nie jest całością (przecież to się bedzie zsuwać i rozwiązywać w ruchu! - oki, może nie rozwiązywać, bo zapewne końce są dobrze związane, ale przesuwać jak diabli - to wygląda jak wąski bandaż, i do tego kiepsko nałożony...).
Podobne paski - taśma maskująca - są używane do złamania konturów sprzętu (np. broni) przy kamuflażu. Mogły by też stanowić element tzw. ghilie suit (kombinezon maskujacy, używany głównie przez snajperów), ale ten z kolei nie przylega tak sciśle.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Goha
ała, autorka
|
Wysłany: Sob 0:37, 16 Wrz 2006 Temat postu: |
|
Jak już powiedziałam... dla zabawy... koniec...
|
|
Powrót do góry |
|
|
m
|
Wysłany: Sob 10:32, 16 Wrz 2006 Temat postu: |
|
Hehe.
|
|
Powrót do góry |
|
|
Goha
ała, autorka
|
Wysłany: Sob 10:38, 16 Wrz 2006 Temat postu: |
|
Yeh, po prostu nie widzę powodu w nadawaniu sensu niektórym rzeczom na siłę. A pogaduchy o pośladkach to do forum o postaciach, zdaje się, że już była podobna rozmowa i było powiedziane, czemu tak a nie inaczej. :F
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|